NIEUWBOUWWONING IN LANDELIJKE STIJL OP TOPLOCATIE IN HASSELT!

2 Halfopen bebouwingen: Pastoriestijl

In de rustige Singelbeekstraat, ter hoogte van nummer 167, zal deze nieuwbouwwoning binnenkort zijn thuis kennen. Deze prachtige locatie is absoluut uniek in Hasselt. Zo ligt men enorm centraal tussen Hasselt centrum en Rapertingen en is men omgeven door het groen. Vlak naast het perceel kan men zelfs het gemeentelijke park De Kroonwinning terugvinden, een parkgebied omgeven met bomen en veel groen. Ondanks deze rustige en groene ligging, vormt de Singelbeekstraat een directe verbinding met de grote ring van Hasselt waardoor men over een perfecte verbinding kan spreken. Zo bereikt men in geen tijd alle nodige faciliteiten alsook het centrum van Hasselt. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen!

Bij het ontwerp van deze woning werd er enorm veel aandacht aan de kwaliteit en de stijl geschonken. Zo zal de woning opgetrokken worden met een Oud Beerse gevelsteen die gecombineerd wordt met zwart buitenschrijnwerk voor de ramen en een Afromosia voordeur. Het dak wordt dan weer afgewerkt met een blauwgrijze dakpan. Door deze combinatie krijgt men een prachtig geheel waar het landelijke karakter helemaal tot zijn recht komt.

Men beschikt over een woonoppervlakte van om en bij de 230m² verdeeld over drie bouwlagen. Op het gelijkvloers komt men binnen in de inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping. Verder heeft men hierlangs toegang tot het ruime woongedeelte waarbij er zich aan de voorkant een bureauruimte situeert. De leefruimte is een mooie, open plaats met zit- en eetgedeelte. Ook de keuken met aparte eetplaats vormt een open geheel met het woongedeelte. Via de keuken heeft men vervolgens nog toegang tot een praktische berging. De grote raampartijen zorgen naast veel lichtinval ook voor een mooi uitzicht over de tuin en groene omgeving. Via zowel de keuken als de living heeft men toegang tot het terras en de tuin. Ook de verdieping is zeer praktisch ingedeeld. Hier heeft men via de nachthal toegang tot een apart toilet, een eerste badkamer en drie slaapkamers. De twee kinderkamers krijgen op hun beurt ook nog toegang tot een tweede badkamer

Indien men nog extra ruimte wenst heeft men nog een volledige zolderruimte ter beschikking. Deze tweede verdieping wordt afgewerkt en tevens voorzien van een vaste trap. Ideaal dus om nog een extra slaapkamer of hobby-/speelruimte te creëren.

De afwerking en uitrusting van de woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trappen. De volledige woning wordt uitgerust met vloerverwarming. De slaapkamers worden tevens voorzien van een aparte thermostaat. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3500wp alsook een regenwaterput van 7.500 liter met hergebruik voor de beide toiletten en de buitenkraan, waardoor men een aardige duit kan besparen.

te koop