NIEUWBOUWAPPARTEMENT OP TOPLOCATIE!

Nieuwbouwappartement met 2 slp, inpandige garage + staanplaats en zuidgericht terras

In Kuringen, een deelgemeente van Hasselt, situeert zich dit exclusief kleinschalig nieuwbouwproject op de Alberkanaalstraat 9, bestaande uit 2 appartementen. Wonen op deze unieke toplocatie, aan de stadsrand langs het Albertkanaal, is een droom voor velen.

Bij dit stijlvol appartement met 2 slaapkamers werd er veel aandacht geschonken aan de kwaliteit van het ontwerp. Er is geopteerd voor een natuurlijke en duurzame materiaalkeuze om een mooie harmonie te creëren die meegroeit met de omgeving. Duurzaamheid, ecologie en stabiliteit staan hier centraal binnen dit project. Dit BEN-appartement uitgerust met vloerverwarming, ventilatiesysteem type D, condensatiegaswandketel (Bosch), zonnepanelen (vermogen van 4290Wp), bekomt een E-peil lager dan E20. Hierdoor heeft men recht op 100% korting op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar! Op termijn kan daarmee een aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd, wat gunstig is voor het leefmilieu en voor je eigen portemonnee.

De private ingang ligt aan de zijkant en geeft onmiddellijk uit op een prachtige moderne trappenhal. Gelijkvloers bereikt men ook de inpandige garage en is er een extra bergruimte voorzien. Een degelijke keramische tegel die in alle leefvertrekken doorloopt zorgt voor een samenhangend geheel. Langs de trap bereiken we de hal en een gastentoilet, dan komen we via een glazen deur verder in de leefruimte. Hier zorgen de enorme raampartijen voor een ongelooflijk ruimtelijk gevoel. Een groot schuifraam en een ruim terras zorgen ervoor dat je in de zomer bijna het gevoel krijgt alsof je buiten woont. Het appartement bezit over een buitenterras van maar liefst 12,5m², met voldoende bezonning en een prachtig uitzicht. Het werd ook zo geconstrueerd dat de privacy van de bewoners gewaarborgd zal blijven.

Vanuit de leefkeuken heb je een overzicht over de eetkamer en de woonkamer waardoor je een goed contact met het gezin hebt tijdens het koken. De inbouwtoestellen van Whirlpool zijn mooi weggewerkt zo is er een vaatwasser, keramisch vuur, combi-oven en koelkast. Alle kasten zijn voorzien van een soft-close systeem. Zeer praktisch is ook de aangrenzende berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een zee van ruimte voor het opbergen van proviand en het herbergen van een diepvriezer.

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers van circa 12m² en 18,5m². In beide kamers is er voldoende ruimte voor een bed, kastenwand, bureau en multimedia-installatie. De vloerverwarming in de slaapkamers kan bedient worden via aparte thermostaten. Verder vinden we via de nachthal de badkamer terug met een inloopdouche, een dubbele wastafel en een elektrische handdoekendrager.

De knap afgewerkte voortuin en oprit leidt ons naar de private buiten autostaanplaats en de inpandige garage. Nog een extra troef: bij dit appartement zijn er geen gemeenschappelijke kosten!

Dit appartement is echt een aanrader voor bewoners die willen genieten van luxe en comfort. De strakke architectuur, groene omgeving en rustige ligging op de mooiste plek nabij het Albertkanaal zorgen voor een optimale leefomgeving voor iedereen. Een top-investering voor de toekomst!

Prijs € 329.000

te koop